Skip to content

Om Enira

 
 
 
 
 
 
 

Vi er en tavlebygger som leverer alle typer elektrotavler og strømskinner. Alle tavlene blir produsert i lokalene våre på Kokstad i Bergen.

God kvalitet og fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er også spesielt stolte er over at vi spesialtilpasser produktene etter prosjektets behov, størrelse og nøyaktige mål. Som kunde av oss får du tett oppfølging, og det er lett å få tak i oss uansett hva det måtte være. Vi tar imot besøk på Kokstad, og er gjerne med ut på befaring sammen med dere dersom det er ønskelig. 

Vi er godkjent lærlingbedrift, medlem av Tavleforeningen og godkjent i Startbank. I tillegg er vi Eco Expert-sertifisert av Schneider Eletric.

Enira AS ble stiftet i 2011.

I 2017 overtok Armaturjonsson og Ernstrømgruppen eierskapet.

Bærekraftige valg

Å etterlate et godt økosystem for våre fremtidige generasjoner er viktig.  Derfor har vi i Enira AS bærekraft som et punkt på sjekklisten vår når vi velger produkter og samarbeidspartnere. Vi har som ambisjon å få bærekraft inn i hele verdikjeden. Og dette stemmer også overens med vårt forretningsmessige mål om å bygge en organisasjon på strategier som fremmer selskapets levetid.

Vi skal bidra til Norges CO2-reduksjonsmål på 40 %, og har startet prosessen med å bli ISO 14001:2015 -sertifisert. Sertifiseringen gir oss verktøy til å holde kontinuerlig fokus og engasjement på plass. 

HMS / QA

God kvalitet er førende for alt vi gjør. Produktene vi leverer skal være av høy kvalitet og uten feil, og vi benytter anerkjente og velprøvde komponenter og systemer. Leveransene testes og gjennomgår en grundig sluttkontroll i henhold til gjeldene normer, regler og våre egne utvidede rutiner og kvalitetskrav. Alle komponenter funksjonstestes. Vi har også egne krav til estetiske utførelse og tilrettelegging for enkel og smidig installasjon. Ønsker du FAT og/eller SAT med oss, gjør vi gjerne det. 


Produktene og tjenestene våre er basert på Tavlenormen EN 61 439-1, -2 og -3. Industritavlene også basert på denne normen i tillegg til Maskindirektivet EN 60 204-1.

Kontakt oss 

Kontakt oss om hovedtavler